EL MEU RECORREGUT VITAL AMB ELS ARBRES

Des de sempre m'he sentit molt unit a la natura. De petit vaig tenir la gran sort de créixer en un entorn boscós, cosa que va garantir a la meva sensibilitat un espai amable i coherent on poder-se expandir sense ser aplacada. Això no va ser fruit de la casualitat, sinó part d'una "formació especial" que havia d'esdevenir-me. Després d'anys d'inquietud espiritual vaig comprendre que el meu camí estava lligat a la Mare Terra i era la mateixa natura qui em desvetllava el coneixement que jo buscava; retrobar la meva essència.

 

Un dia vaig pujar a una alzina centenària, la vaig abraçar des del silenci i vaig sentir estar de nou a "casa". Des del cor i mitjançant el llenguatge telepàtic de la consciència vaig poder dialogar amb l'ànima de l'arbre i vaig participar igualment del seu estat harmoniós d'arrelament i plenitud a la font de la vida. Després d'un període d'intenses trobades amb aquest meravellós ésser, L'Alzina, se'm va revelar una informació molt sorprenent: que no només estava tractant amb l'ànima de l'arbre sinó amb tot un seguit d'elevades Consciències Arbòries. En virtut al meu grau d'amor i respecte a la natura, van ser aquestes forces intel·ligents que sustenten als arbres qui em van proposar un càrrec de mereixement i responsabilitat: ser membre de El Consell del Bosc, compromís que vaig assumir devotament agraït.

Des de que que vaig començar a mediar entre les persones i el món espiritual dels arbres com a membre de El Consell del Bosc la meva vida ha donat un gir en positiu, he après a creure en el meu potencial i he descobert els meus veritables dons que mica en mica he anat posant al servei dels demés.

 

El món màgic existeix!!!