Del 1 al 4 de Maig de 2019

Viatge a l'enigmàtic PAÍS CÀTAR, l'Ariège, (sud de França)

Aquest es un viatge que et permetrà descobrir el Catarisme en la seva faceta més desconeguda i oculta. Els Càtars o Bons Homes van assolir uns coneixements prou elevats i foren els dipositaris d'una tradició mistèrica relacionada amb el despertar de la consciència, la sacralitat de el femení i el Sant Grial. És per aquesta raó que van ser perseguits pel poder mal sa de l'església d'aquells temps. No obstant els fets ells van saber preservar i encriptar els seus sabers.

Al llarg dels 5 dies voldrem acostar-nos doncs al més essencial de la seva doctrina i de la seva història visitant punts que al nostre entendre són cabdals per "ressonar" amb els sabers perdurables del Bons Homes i amb les freqüències i informacions que els llocs guarden. Amb aquesta idea anirem a buscar també la nostra pròpia iniciació per aportar i expandir a la vegada la Consciència Càtara/Occitana i llur "Pla de Llum".

 

Rememorant el seu gloriós passat, l'Ariège ofereix també un interessant recorregut per la història: des de la seva memòria prehistòrica amb vestigis megalítics del antics druides fins arribar a l’època medieval amb les seves fortaleses i les seves esglésies romàniques.

Visitarem el Castell de Montsegur, a ulls d'enginyer no és una fortalesa defensiva sinó un Temple Solar amb unes orientacions amb unes precises i alineaments tant els solsticis com els equinoccis. Dedicarem tot un matí a recórrer les coves d'iniciació dels Perfectes a la Muntanya sagrada dels Càtars. Anirem també a trobar punts magnétics i tel·lurics com són el Dolmen de Sem, la Creu Solar de Morenci, Nôtre-dame de Sabart, i el Laberint Verd de Nebiás o  entre d'altres. Tot això en un entorn natural exuberant i incomparable de boscos, rius i muntanyes.

 

Ens allotjarem a l'Hostal La Soulane al poble de Ornolac-ussat-les-Bains a tocar de Tarascón on comptarem amb Cuina Vegetariana elaborada. (També hi ha altres opcions per dormir a Ornolac si és de la vostra conveniència, pregunteu-nos).

 

Del dimecres 1 de Maig matí, fins el dissabte 4 de Maig tarda 2019

 

El preu Inclou: Allotjament i pensió completa a l'Hostal de La Soulane de 4 nits amb els corresponents tres àpats per dia, guiatge, dossier històric i entrades als llocs a visitar.

No inclou: ni desplaçaments, ni extres. Anirem amb els propis cotxes particulars amb possibilitat de compartir llocs i despeses que ja coordinarem.

 

Més info : www.conscienciarborea.com

Inscripcions  al contacte : 650.907.785 / xavi@conscienciarborea.com

  

Si et sents a prop d'aquest viatge, no t'ho pensis més!!!