QUÈ FEM?

El principal objectiu és el de divulgar els coneixements sobre El Món Espiritual dels Arbres, o Món dels Éssers Arbòris.

 

Després de nou anys d'interacció i comunicació amb els arbres s'ofereix el procediment oportú i el suport necessari per a que cada persona pugui vivenciar de primera mà a través dels arbres, El Món dels Éssers Arbóris mitjançant l'experiència directa i personal.

 

Es fan activitats, excursions, teràpies, tallers i viatges en espais naturals acuradament escollits en els quals ja hi portem anys treballant.

 

 

TALLERS D'INICIACIÓ AL MÓN ESPIRITUAL DELS ARBRES

 

Tallers d'un dia o de cap de setmana on anem a l'encontre d'Arbres Mestres centenaris, monumentals i especials per conèixer i honrar el món espiritual que els anima. Donem eines i tècniques per desvetllar la nostra sensibilitat i sintonitzar plenament amb els arbres...més informació

TERÀPIES I ACOMPANYAMENTS

 

Sessions d'acompanyament amb les forces espirituals de la natura. Els Arbres Mestres actuen com a Metges de l'Ànima pel nostre bé i el de la globalitat. Les forces espirituals del Mar, les anomenades Deves del Mar, ens permeten comprendre qui som i què sentim...més informació