INICIACIÓ AL MÓN ESPIRITUAL DELS ARBRES

Aquests tallers tenen una durada de 6 hores aproximadament i ens serveixen per tenir un primer contacte amb el món espiritual que anima els arbres. Es realitzen sempre en espais naturals especialment escollits i poc concorreguts en els quals hi ha Arbres Mestres longeus i monumentals i a on resulta fàcil i propici sentir la força i la bellesa que el món subtil de la natura impregna al món físic.

Al llarg del taller es parla de diferents aspectes relacionats amb els arbres i el treball que es va a realitzar, tot unint els coneixements científics actuals sobre la inteligència vegetal i els Camps Morfogenètics dins del marc mitològic i històric dels antics cultes arbòris.

 

Es fan exercicis per predisposar-nos a vivienciar el nivell de consciència en el que reposa el Regne Vegetal i també es donen eines i tècniques que ens ajudaran a adquirir una sensibilitat ampliada per sintonitzar plenament amb els arbres.

 

Connectar i treballar amb els arbres és una aventura factible per tot ésser humà. Si ho fem nosaltres, no serem els primers; els nostres avantpassats més antics ja van adquirir i disposar d'aquest coneixement: el coneixement del món espiritual dels arbres és una eina ancestral de la natura.