TERÀPIES I ACOMPANYAMENTS

METGES DE L'ÀNIMA

A El Consell del Bosc entenem a la natura com una eina d'auto-coneixement i transformació personal. D'aquí que una de les nostres tasques sigui la de mediar entre el Regne Vegetal i les persones per tal de que aquestes puguin retrobar l'arrelament necessari a les seves vides i puguin comprendre els seus processos personals de sanació i creixement.

Els Arbres Mestres porten a les persones als seus estats emocionals enquistats de forma natural i no traumàtica perquè aquests siguin compresos, revisats, expressats i alliberats. Són doncs grans activadors de les memòries corporals i d'informació que portem codificada al nostre ADN. Amb als Arbres no treballem el que volem sinó el que és més important i prioritari pel nostre creixement personal i consegüent empoderament.  

 

SESSIONS D'ACOMPANYAMENT

 

-Les sessions dels Metges de l'Ànima tenen una durada de 2 a 3 a hores i són sessions a les quals es pot venir junt amb un acompanyant.

- Es realitzen a la zona d'Altafulla (TGN) i a Collserola (BCN).

 

Per més informació i concertar dia i hora al Email: conselldelbosc@gmail.com

O al telèfon 650-907-785

 

 

LES DEVES DEL MAR, Qui sòc? i Què sento?

LES DEVES DEL MAR és el nom que utilitzem per a referir-nos a les forces espirituals de l'aigua (mar) del regne de les fades com ara ondines, sirenes i nereides. En punts especials del litoral encara es poden sentir les energies d'aquests éssers, per alguns clarividents fins i tot són visibles, i interaccionar amb elles.

 

El Mar i les seves forces espirituals conformen un poderós element que té la propietat de fer emergir a la superfície tots aquells sentiments que rauen en les profunditats del cor i de l'ànima, ens ajuda a fer-nos conscients de sentirs propis inconscients tals com els:

  • Sentiments de l'infáncia
  • Records intrauterins, records de l'ànima
  • Sentiments aliens heretats dels nostres predecessors

 

Des de EL CONSELL DEL BOSC us proposem de venir a la platja una tarda a vivenciar, sentir, conèixer i treballar junt amb aquesta màgica i dolça energia. Deixeu que La Clau d'Or obri el vostre cor...Ens esperen moltes sorpreses!!!!!

 

 

SESSIONS D'ACOMPANYAMENT

 

- Les sessions de LES DEVES DEL MAR tenen una durada de 3 a hores mínim i són sessions individuals encara que es pot venir junt amb un acompanyant. Horari de tardor de 17:00a 20:00.

- Es realitzen a la zona d'Altafulla (TGN)

Per més informació i concertar dia i hora al Email: conselldelbosc@gmail.com

O al telèfon 650-907-785